Verdensstjerner på stribe i Forum Horsens - foto Jan Palle Justesen

29.01.24

 

Tirsdag aften kommer Team Esbjerg på besøg i Horsens. Jesper Jensen og hans trup af stjernespillere skal møde de lokale helte, der fik en tiltrængt sejr over Bjerringbro i lørdags. At tro på en sejr tirsdag aften er nok lige i omegnen af urealistisk, men en god kamp mod Danmarks suverænt stærkeste hold er indenfor mulighedernes grænser.

På Esbjergholdet finder man verdens i øjeblikket bedste kvindelige håndboldspiller i form af norske Henny Reistad og hun suppleres af sin norske landsholdskollega Nora Mørk og en perlerække af nuværende og tidligere landsholdsspillere fra Danmark og Norge. Det kan ikke undgås at blive spændende at se stjernerne med egne øjne.

Team Esbjerg skal i kamp i Kvindeligaen både tirsdag og onsdag. Tirsdag aften i Horsens og onsdag aften skal de spille den udsatte kamp mod Bjerringbro. Man kan håbe på, at Jesper Jensen sparer et par af sine stjerner i Forum Horsens, så der opstår spænding i en kamp, der ellers er sæsonens sværeste hjemmekamp.

HH Elite viste karakter i lørdagens kamp mod Bjerringbro efter en svær start, hvor Bjerringbro var foran med fire mål midt i første halvleg. HH Elite fik indhentet hjemmeholdet inden pausen, og efter pause-teen var der aldrig tvivl om at de gulblusede ville tage to tiltrængte point med sig hjem i bussen.

Vel mødt til stjernetræf i Forum Horsens tirsdag kl. 19.00.