Udvikling af mental styrke og psykologisk tryghed hos HH Elite

12.02.24

HH Elite har lavet et samarbejde for resten af 23/24 sæsonen med Troels Banggaard. Troels kommer med en baggrund som tidligere Head of Performance i både FC København og FC Midtjylland og arbejder i dag i sit eget firma Talentcode, med fokus på mentaltræning og sundhed.

Troels har til opgave at arbejde med den enkelte spiller, holdet samt staben, i bestræbelser på at gøre os endnu stærkere på det mentale område.

Baggrund og Erfaring:

Troels kommer med stor viden om mental træning og præstationspsykologi.

”Mit udgangspunkt er mennesket bag performeren, samt det at turde arbejde med vores sårbarhed – Tør vi det har vi skabt et stærkt fundament for at udvikle performeren, som kan og tør række ud efter de mål vi sammen har aftalt”

”Da HH Elite kontaktede mig, var det afgørende at fokus ikke var på at slukke en ildebrand, men et ønske om at udvikle en stærkere mentalmuskel.

Grundlæggende mener jeg, at vi er naive, hvis vi tror, at vi kan undgå udfordringer, men vi kan forberede os godt og træne vores mentale muskel lige så bevidst, som vi træner vores fysik og teknisk/taktiske evner”.

Mødet med HH Elite

”For mig har det været en absolut fornøjelse at møde alle i og omkring HH Elite. Fællesskabet er stærkt og jeg nyder at komme i Forum og mærke den sult, der er efter hele tiden at forbedre sig. Jeg har en klar ambition om at være en aktiv medspiller i den proces og samtidig turde udfordre det vi gør, med ambitionen om at gøre os endnu stærkere”