Tredje sejr i træk vil holde HH Elite med i spillet om en plads i slutspillet - foto Jens Erik Jessen

25.02.23

Sejre over Århus United og Nykøbing Falster Håndbold har givet HH Elite en overraskende mulighed for at komme med i det forjættede slutspil. Århus United, der ligger på ottendepladsen i øjeblikket vandt lørdag over Ajax København og er nu igen tre point foran HH Elite. Det forspring kan HH Elite formindske til et point med en sejr over SønderjyskE søndag eftermiddag i Haderslev.

Der er sket ting og sager i den forgangne uge i HH Elite. Nina Dano har valgt at bruge en klausul i sin kontrakt og siger farvel til HH Elite efter denne sæson for at skifte til en ikke navngiven europæisk topklub. På positivsiden tæller at HH Elites nye cheftræner er blevet fundet. Det bliver til et gensyn med en gammel kending i form af Claus Mogensen, der for ti år siden var cheftræner i Horsens Håndboldklub. En stort set lokal træner til holdet var lige netop det direktør Jørgen Møller gik efter og det har han fået. Claus Mogensen og familien bor i Skanderborg.

Søndagens modstander fra Sønderjyske var uden sejr i turneringen, da de gæstede Forum Horsens tilbage i efteråret, men sønderjyderne fik deres første sejr i kampen mod HH Elite i en helt igennem katastrofal kamp for HH Elite. Der er altså revanche på programmet for Horsens-holdet, når de går på banen søndag eftermiddag. De seneste par kampe har været gode for HH Elite, og hvis de kan følge op på de præstationer mod SønderjyskE, vil der vente to point til de gulblusede.