Tirsdag afgør endeligt om det er nedrykningsspillet, der venter HH Elite - foto Jan Palle Justesen

13.02.23

Med nederlaget i Ikast og Aarhus Uniteds sejr over Nykøbing Falster er det blevet utopisk at tro på en plads i slutspillet for HH Elite, der har haft en katastrofal sæson med alvorlige skader og graviditet til støttespillerne på holdet, Det har så igen udmøntet sig i en placering som nummer ti i Kvindeligaen. Alt for langt fra den slutspilsgivende ottendeplads. I øjeblikket er HH Elite fem point efter onsdagens modstander Aarhus United, og det tror kun de største optimister på kan hentes. 

Det træner Jan Leslie og hans spillere kan se ind i fra nu og resten af sæsonen er svære kampe og i nedrykningsspillet er det knald eller fald kampe hver eneste gang. Det er altid muligt at håbe på, at Laura Damgaard og Nina Dano bliver deres skader kvit, men der er ikke de store chancer for, at de kan blive topfit til de fire afgørende kampe senere på sæsonen.

Inden sæsonen mente Aarhus Uniteds træner Heine Eriksen at hans hold ville blive nummer ni eller ti, men skader hos HH Elite og overraskende godt spil hos onsdagens modstander har givet Aarhusholdet endog meget gode muligheder for at komme med i sæsonens slutspil. Den helt store stjerne på Aarhus United er den tyske målvogter Sabine Englert, der ofte har været forskellen på sejr og nederlag for Heine Eriksens tropper. Hun og mange andre fremragende håndboldspillere kan ses i Forum Horsens tirsdag kl. 18.30. Kom og bak op omkring de lokale spillere i deres kamp for at slutte bedst muligt inden sæsonens slutspilskampe.

Se kampprogrammet her...