Til sommer skifter Mathilde Neesgaard udlandet ud med HH Elite.

20.12.23

De kommende tre sæsoner kan HH Elite nemlig skrive Mathilde Neesgaard på holdkortet, når vi skal i kamp. Vi har taget en snak med vores kommende bagspiller, om at vende retur til den danske liga og trække den gule bluse over hovedet:

”HH Elite tiltaler mig, fordi det er en klub med et professionelt setup på alle parametre, og som har nogle ambitioner jeg gerne vil være en del af”.

”HH Elite kan tilbyde ’hele pakken’. Jeg ser projektet i Horsens som utroligt spændende og jeg kan mærke at HH Elite har hele lokalområdets opbakning. Det betyder meget for mig at kunne mærke en bred opbakning til klubben” siger den 30-årige bagspiller og fortsætter:

”Jeg kommer til HH Elite for at vinde og for at være med til at tage klubben til nye højder. Jeg vil hjælpe klubben til at blive en fast del af slutspillet, og på sigt vil jeg gerne spille europæisk håndbold i Horsens. Jeg tror på, at vi kan nå langt sammen.” siger hun.

Mathilde Neesgaard kommer til Horsens fra et udlandseventyr hos rumænske CS Rapid București. Mathilde har tidligere spillet i FCM Håndbold, Holstebro, Ringkøbing og nuværende CS Rapid Bucuresti. For to sæsoner siden, 21/22, var Mathilde Neesgaard på årets hold i den danske liga og blev kåret til årets venstre back. Derudover var hun i sidste sæson den tredje mest scorende spiller i grundspillet (144 mål), samtidig med at hun leverede 97 assist. Det er derfor en erfaren spiller som kommer klubben.

”Jeg har en stor tiltro til det sportslige setup, med Claus og Ronni som et fantastisk trænerteam krydret med Simon Lindhardt i direktionen. Jeg glæder mig til at komme til Horsens og til at træde ind i Forum Horsens, hvor der altid er en god stemning” slutter hun af.

Claus Mogensen ser også frem til samarbejdet med Mathilde Neesgaard:

”Neesgaard er en meget dynamisk spiller, der er stærk i duelspillet,  har gode mellemdistance skud, og dækker godt op på en 2’er. Vi ser også frem til at få glæde af hendes lederevner, hvor hun vil være med til at opretholde den gode træningskultur, og er jo desuden en spiller, man altid kan se, giver alt for holdet og for at vinde”.

MATHILDE NEESGAARD

 

Position: Venstre Back.

Født: 02.04.1993 (30 år).

Højde: 177 cm.

Trøjenummer i HH Elite: 88.

Landsholdsdebut i 2023.

Tidligere hold: FCM, Ringkøbing Håndbold, TTH Holstebro, Aarhus United og CS Rapid București.

Uddannelse: Fysioterapeut og sportspsykolog.