Skadesplaget HH Elitehold klarer uafgjort mod Skanderborg. - Foto Michael Just

04.09.22

Da de to dommere fløjtede søndagens kamp mellem HH Elite og Skanderborg Håndbold op var det et decimeret HH Elite hold, der gik i gang med kampen. Målvogteren Emily Stang Sando gik skadet fra banen i onsdagens kamp i hovedstaden, og man ved endnu ikke, hvor slemt det står til med den norske keeper. Frederikke Guldmark gik i stykker ved træningen op til kampen, og Laura Damgaard var heller ikke klar til søndagens kamp efter en knæskade, hun fik i kampen mod København Håndbold.

”Da det løb ind med afbud op til kampen, sendte jeg en sms til de spillere, der var kampklare. Her fik de forklaret, hvor de skulle spille, og hvordan situationen stod til. Så sparede vi en masse tid, når vi mødtes og kunne bruge forberedelserne på det, der skulle til for at komme på tavlen. Jeg havde fire U-19 spillere med på holdet i dag, og i første halvleg fik de lidt spilletid for at aflaste de spillere, der skulle spille mange minutter. De gjorde, hvad de kunne og hjalp holdet”, forklarer Jan Leslie efter lokalopgøret mod Skanderborg.

De fire unge talenter, der fik chancen i dag, var keeperen Mathilde Bisgaard, Mathilde Vestergaard, Sofie Simonsen og Freja Hauge. Alle spillere, der ellers huserer på klubbens U-19. hold.

HH Elite var i samme situation som dagens modstandere, de var afhængig af få spillere, og kampen bød da heller ikke på de store højdepunkter for håndboldfeinschmeckere. HH Elite Kunne prise sig lykkelig for målvogteren Claudia Rompen, der hev 18 redninger ud af ærmet i kampen, hvor mange HH Spillere tog de forkerte beslutninger især i angrebsspillet.

”Vi skulle have haft de to point i dagens kamp, men det fik vi ikke. Der blev taget alt for mange forhastede og forkerte beslutninger i den kamp. Vi havde ikke styr på strukturerne og så manglede vi overblik i slutningen, da vi havde muligheden for at afgøre kampen til vores fordel. Det skal vi ganske enkelt have rettet op på, inden vi møder Ringkøbing i næste uge”, siger Jan Leslie efter en kamp, der aldrig kom rigtigt op i omdrejninger.

”I den periode skyder vi Skanderborgs keeper helt forkert, og vi virker forhastede i vores spil. Det skal vi arbejde med inden den næste kamp. Mine spillere gør, hvad de kan, men det var tydeligt at der blev trukket store veksler på nogle få spillere. Det mest frustrerende er, at vi ikke ved, hvornår vores skadede spillere kommer i gang igen. Sidst vi trænede var bagkæden Kristin, Holm og Mose. Det er ellers ikke en opstilling, vi ville gøre ret meget brug af i en kamp. Laura Damgaard skal scannes i løbet af næste uge og mandag tjekker vi hvor langt Anette Jensen er i sin genoptræning”, slutter Jan Leslie da pressen møder ham efter kampen mod Skanderborg.

Kampen endte 24 – 24 efter 10 – 10 ved pausen. Målscorerne for hjemmeholdet var:

Nina Dano og Maria Holm med hver fem mål, Hege Løken fire, Tamara Haggerty og Kristin Thorleifsdottir med hver tre må og der var to scoringer til Maria Mose og Stine Bodholt.