Særdeles vigtig kamp venter HH Elite når København Håndbold gæster Forum Horsens - foto Arendina Post de Jong

10.01.23

I aften spiller HH Elite en særdeles vigtig kamp mod København Håndbold. En kamp, der skal give point, hvis drømmen om en plads i slutspillet stadigvæk skal leve. De næste kampe mod København, Ringkøbing, Skanderborg og Århus skal mindst give seks point, hvis HH Elite skal komme i betragtning til slutspillet.

Den seneste hjemmekamp mod Viborg HK viste et HH Elite hold, der kæmpede hårdt og havde ild i øjnene i anden halvleg. Den følelse skal findes frem igen, når København Håndbold, anført af den tidligere landsholdsanfører Stine Jørgensen, gæster Horsens.

I kampen mod Viborg havde HH Elite svært ved at finde ud af Viborgs syv mod seks spil, hvor det ofte lykkedes Viborgs bagspillere at bryde igennem HH Elite forsvaret på ydersiden af backs. Netop spillet syv mod seks er en af Københavns spidskompetencer, og hvis HH Elite finder en løsning på det problem, der var i Viborg-kampen, kan det meget vel blive afgørende for antallet af point i tabellen efter kampen.

Kampen mod København Håndbold spilles tirsdag aften kl. 18.30. Kom i god tid og vær med til at skabe god stemning, allerede inden spillerne kommer på banen. Der er som vanligt gratis adgang for unge under 18 år, og studerende med gyldigt studiekort kommer også gratis ind til HH Elites hjemmekampe via et sponsorat fra Billund Lufthavn.