Pressemeddelse

31.10.18

Pressemeddelelse

 

HH Elite investerer i fremtiden:

 

Aktieselskabet bag HH Elite har som forventet afsluttet årsregnskabet for perioden 1. juli 2017 – 30. juni 2018 med et underskud på knap 1,5 mio. kr.

 

Underskuddet er finansieret ved at ejerkredsen bag klubben – i dette her tilfælde Højmarksvej Holding - har ydet et ansvarligt lån på kr. 1,9 mio.

 

Lånet skal sikre, at der er midler til at fortsætte HH Elite´s målsætning om at få tophåndbold tilbage til Horsens, med det formål at fastholde og tiltrække flere børn og unge i en social sport som håndbold - Ingen bredde uden elite forklarer HH Elite´s direktør Jørgen Møller:

 

”Med dette lån har vi ved indgangen til indeværende sæson en egenkapital på kr. 1,3 mio. og en kassebeholdning på godt kr.  1,4 mio.

Dette, sammenholdt med en væsentlig tilgang af sponsorerindtægter, gør at driften er sikret frem til næste sæson.

Ovenstående betyder også at HH Elite lever op til alle krav stillet af DHF for afvikling af kontrakt­hånd­bold under deres regi.

 

Sportsligt er HH Elite kommet glimrende fra start og her efter 5 runder er vi det eneste hold der er ubesejret. HH Elite har 4 sejre og 1 uafgjort. Uafgjort her sidst på udebane mod Sønderjyske, der lige som os har en ambition om at avancere til den bedste række – HTH-ligaen”.

 

Foruden den sportslige fremgang er der også positiv opbakning fra sidste sæsons sponsorer, hvor mange har opgraderet deres sponsorat samtidig med at der er kommet mange nye til. Der er dog altid plads til nye sponsorer som vil være med til støtte HH Elite´s vej til håndboldligaen.

 

 

Yderligere information:

 

For yderligere information kontakt adm. direktør Jørgen Møller hos HH Elite på mobil nr. 2529 7275 eller på mail jorgen.moller@hhelite.dk