Othilia Christensen trækker den gule trøje på fra 1/7. Foto: Søren Gylling.

11.06.19

Othilia Christensen og HH Elite har indgået samarbejde fra den kommende sæson. Othilia der senest tørnede ud for Silkeborg Voels liga damer i den foregående sæson. Har spillet hendes sene ungdomsår i Skanderborg, ligesom hun også har været en del af de danske ungdomslandshold.

 

“Vi har længe søgt en spiller med kompentencer i det centrale forsvar, 2 fase kontra og som kan byde ind med skud fra distancen. Vi havde egentlig indstillet os på, at det ikke ville lykkes for os. Så vi er rigtig glade for, at der pludselig åbnede sig en mulighed for at tilknytte OC, som besidder netop de kompetencer. Det giver nogle muligheder for, at veksle mere i offensiven, men især er OC en stor forstærkning i den måde, vi gerne vil dække op og løbe kontra på” udtaler Henrik Okkerstrøm.

 

“Jeg har valgt Horsens, da jeg synes, at de har gang i et rigtig spændende projekt, som jeg ser frem til at være en del af. Horsens har et meget spændende hold og jeg vil i den grad gøre mit for, at bidrage til forhåbentlig en masse gode øjeblikke i holdets første sæson i ligaen” siger Ohtilia og forsætter “Efter en lærerig tid i Silkeborg-Voel, søger jeg nu en større rolle i et set-up, hvor jeg kan udvikle mig i min videre karriere, og det håber jeg, at Horsens kan hjælpe mig med. Jeg ser frem til en masse gode tider i klubben og til at møde alle i hallen”.