Onsdag aften vil det vrimle med VM-spillere i Forum Horsens - foto Arendina Post de Jong

02.01.24

Hele 14 af de spillere, vi så i fjernsynet i december måned under transmissionerne fra verdensmesterskabet i kvindehåndbold, vil være på gulvet når HH Elite og Odense Håndbold krydser klinger i Forum Horsens. To HH Elite spillere i form af Kristin Thorleifsdottir og Elin Hansson, der var med Sverige til VM, og hele 12 spillere fra Odense på hold der blev nummer to, tre fire og fem. Der bliver med garanti vist noget flot håndbold i hallen onsdag aften.

Odense kommer til Horsens med to kampe fra Final Four i benene. Et nederlag til de senere pokalvindere fra Esbjerg og en sejr over Viborg i kampen om tredjepladsen. Ikke to ubetinget gode kampe for Odense, der i den grad havde problemer i forsvaret. De fire i midten af forsvaret fandt aldrig sammen, og det resulterede i en del mål fra stregen til både Esbjerg og Viborg. Et fakta som hjemmeholdet vil gøre deres til at udnytte.

Træner Claus Mogensen har haft en god måned til at få tingene til at fungere bedre, end det har været tilfældet i efterårets kampe, der set over en bred kam har været en skuffelse. I modsætning til onsdagens modstandere har der været stort set fuldt hus til træningerne i HH Elite. De to svenske VM-spillere har været fraværende, og så har Laura Damgaard igen, igen problemer med bentøjet. Ellers har der været gode muligheder for at få samling på tropperne, og det skulle tilskuerne gerne kunne se, når de to hold løber på banen i Forum Horsens onsdag aften kl. 19.00.