Nykøbing venter på HJ Elites anden hjemmebane - foto Jan Palle Justesen

27.10.23

Efter den indsats HH Elite leverede i søndagens hjemmekamp mod SønderjyskE må der være en vis galskab i truppen inden Nykøbing Falster kommer på besøg. Kampen spilles på BGI akademiet, hvor HH Elite hvert år spiller en enkelt kamp. Måske den lidt utraditionelle hjemmebane kan forbavse NFH, der ligger langt bedre end HH Elite, der ligger på tolvtepladsen i Kvindeligaen.

Hvis man kigger i statistikkerne er der håb at hente for de gulblusede. De sidste fire turneringskampe mod falstringerne er alle endt med en sejr til HH Elite. Hvis det skal ske igen fredag aften kl. 19.00, skal meget ændres fra de seneste kampe. Det er en trup med flere landsholdsspillere HH Elite krydser klinger med fredag aften, og den mest kendte NFH spiller er den tidligere storspiller Kristina Kristensen, der stadigvæk spiller en stor rolle på holdet. Hun er træner Jakob Larsens forlængede arm på banen, og selv om Mulles skud ikke har tidligere tiders styrke, smider hun ofte et underhåndskud afsted i toppen af målet.

Sidste kamps bedste spiller var Hege Løkken, der er ved at være på 100 procent efter et skadesplaget forår. Hun og de øvrige bærende spillere på HH Elite holdet skylder publikum at spiller op til de berettigede forventninger man kan have til truppen. Vi ses i Bjerre fredag aften.