Nu gælder det for alvor for HH Elite - foto Arendina de Jong

24.01.24

Hvis ikke HH Elite skal være fast inventar i de nedre regioner af Kvindeligaen, skal der point på kontoen, og to af dem skal meget gerne komme i onsdagens kamp mod midterholdet fra Silkeborg-Voel KFUM. Det har altid været spændende kampe, når de to hold har krydset klinger, og selv om Silkeborgholdet ofte har haft overhånden, er det så langt fra urealistisk, at HH Elite tager det første af mange skridt væk fra de kedelige pladser med to point i kampen mod Silkeborg-Voel KFUM.

Sidst HH Elite spillede hjemme, blev det til en sejr over Viborg, mindre godt gik det, da de gulblusede fra Horsens drog til Ikast, hvor der var øretæver i farvandet. Håbet er at det er spillet fra Viborgkampen der vises frem for tilskuerne i Forum Horsens onsdag aften.

På Silkeborg-Voel KFUM-holdet er der et par kendte ansigter i form af tidligere HH Elite spillere. Line Skak, der var med til at spille HH Elite op i ligaen, huserer på stregen i Silkeborg og sidste sæsons positive overraskelse i HH Elite Maria Holm scorer nu mål på stribe for onsdagens modstandere. Der vil også være mulighed for at stifte bekendtskab med en af næste sæsons HH Elite-spillere, da svenske Mathilda Lundstrøm også spiller i Silkeborgs grønne trøjer onsdag aften-

Kom i god tid, lav larm og hjælp HH Elite til en tiltrængt sejr onsdag aften kl. 19.00. Vel mødt til elitehåndbold.