Nu er det på tide med en sejr - foto Arendina de Jong

08.11.23

Hvis man skal være helt ærlig, så har efteråret været en stor skuffelse for HH Elite, og det samme kan man sige om onsdagens modstander fra København Håndbold. Ingen af klubberne er i top 8 og dermed seriøse kandidater til slutspillet mellem landets otte bedste hold på kvindesiden. Taberen af onsdagens kamp i Forum Horsens står med særdeles dårlige kort når slutsspilspladserne skal fordeles efter julepausen.

I flere af de kampe HH Elite har tabt har spillet været i orden med udnyttelsen af chancerne har været under al kritik. Senest mod Århus United, hvor den aldrende men stadigvæk i ekstraklasse, keeper Sabine Englert tog modet fra skytterne.

En kort analyse kunne lyde at spillerne ikke har glemt at spille håndbold, men selvtilliden er ikke i top. Det er i hovedet at langt de fleste kampe bliver afgjort, og det er her spillerne har haft udfordringer. Der er dog ingen tvivl om, at sejrene nok skal komme til de gulblusede, og et godt tip kunne være at København bliver sendt over både Lillebælt og Storebælt med et nederlag i bagagen.

Du kan være med til at sikre en sejr til HH Elite hvis du møder op i Forum Horsens onsdag. Da kampen er en tv-kamp spilles den kl. 20.00. Mød op og lad din nabo se dig i tv. Det er TV2 Sport der sender kampen