Netværksmøde hos EY Horsens - foto Morten Holmer

26.10.22

Netværksmøde hos EY

Et stort udsnit af HH Elites sponsorer var onsdag morgen samlet til et netværksmøde hos EY på Holmboes Alle i Horsens. Niels-Ove Mølhave, der er manager hos EY Horsens fortalte lidt om virksomheden, deres arbejdsopgaver og det faktum, at det ikke bliver lettere at skaffe kvalificerede folk til det specialiserede arbejde, der udføres hos EY.

Mikkel Iversen, der netop har afsluttet sit traineeforløb hos EY i Horsens fortalte om det arbejde, der fra firmaets side bliver lagt i at få fat i talenterne, allerede imens de går i skole. Handelsskoler og finansøkonomuddannelser bliver besøgt, og Mikkel informerer om de muligheder, der ligger i at blive en del af den verdensomspændende EY-koncern.

EY Horsens har hvert år fire trainees i et toårig forløb og der er også to praktikanter der er i gang med finansøkonomuddannelsen. En uddannelse med stor diversitet og gode fremtidsmuligheder.

Jørgen Melstrup fra Art´M Kunst og Galleri på Søndergaardsallé fortalte om en spændende fernisering med den mongolske kunstner Gan-Erdene Tsend, der udstiller i galleriet. Ferniseringen løber af stablen d. 5. november fra kl. 13.00. Kunstneren kan ses i aktion på galleriet, hvor han maler på et syv meter langt maleri. Det vil være lidt til ganen til gæsterne til ferniseringen.

Morten Holmer fra HH Elite bød velkommen og sørgede for slagets gang gik efter forskrifterne. Som afslutning fortalte HH Elites direktør Jørgen Møller om det sportslige og det økonomiske omkring HH Elite.