Nedrykningsspillet starter med hjemmekamp mod lokalrivalerne fra Skanderborg - foto Jan Palle Justesen

18.04.23

Der er gået ret lang tid, siden HH Elite sidst spillede en kamp i Kvindeligaen. I den tid har holdet vundet to kampe i Santander Cup, dels over Rækker Mølle og dels over Ejstrup/Hærvejen. To sikre sejre med mulighed for at benytte et par spillere fra Horsens Håndboldklubs 3. divisionshold og dels nogle spillere fra klubbens supertalentfulde U19 hold, der i næste weekend spiller Final 4 i U19 ligaen.

Nu gælder det så de vigtige kampe, og Skanderborg kommer til Horsens med et nederlag i deres første kamp i nedrykningsspillet. Det var Ringkøbing, der tog to point med fra Skanderborg, og det betyder, at det er et presset Skanderborghold, der kommer til Forum Horsens. Hjemmeholdet, der havde to point med over i nedrykningsspillet, må siges at være favoritter, men i denne sæson har det været svært, når Skanderborg står på den anden side af midterlinjen. En kneben sejr i Skanderborg og en uafgjort kamp i Forum Horsens i den periode, hvor HH Elite spillede elendigt.

Der har været gang i den uden for banen. Klubben har skrevet kontrakt med to nye spillere, og to ungdomsspillere har fået boblerkontrakt, så på den front er der positivt at melde. Det er det rent faktisk også på en anden front, men det har ikke noget med håndbold at gøre. Stine Bodholt er i lykkelige omstændigheder, og det har så igen sat den nye træner Claus Mogensen, Ronny Boy og direktør Jørgen Møller på arbejde med at finde en erstatning for den tidligere landsholdsspiller på stregen.

Onsdagens kamp i Forum Horsens starter kl. 19.00. Unge under 18 har gratis adgang. Kom i god tid og gem grillen væk bare denne ene dag.