Mon HH Elite kan forpurre Københavns tidlige kvalifikation til slutspillet - foto Jan Palle Justesen

09.03.24

Med en sejr over HH Elite kan København Håndbold, med to kampe endnu, kvalificere sig til slutspillet i en sæson, hvor der har været en del uro på de indre linjer i hovedstadsklubben. Træner Rasmus Overby blev ganske overraskende fyret sidst i september, og i stedet blev den tidlige landsholdsstjerne Bo Spellerberg ny træner i klubben. Spellerbergs første tjans som træner efter en længere årrække som spillende assistent i 1. divisionsklubben HØJ. Det vil unægtelig være en stor triumf for den 44 årige trænerdebutant, der som aktiv fik hele 245 landskampe.

HH Elite kommer til København med en ret god ballast i form af en sikker sejr over Århus United, hvor Annette Wirén Larsen fik comeback kun et par måneder efter, hun blev mor. Et comeback der vil blive talt om længe i Horsens. Efter en svag start spillede HH Elite sig op og fik vist, hvad det er i stand til, når de fleste spillere spiller op til deres potentiale. Svenske Elin Hansson spillede sin bedste kamp i den gule bluse og også de to keepere var over vanlig standard med redningsprocenter over 40.

HH Elites næste hjemmekamp spilles onsdag i Forum Horsens, hvor arvefjenderne fra Skanderborg Håndbold gæster Horsens. Skanderborg ligger i øjeblikket på en niendeplads, men kan ganske overraskende endnu nå at få en plads i det forjættede land i form af slutspillet.