Meget svær kamp venter HH Elite i Forum Horsens - foto Caralina Post

08.03.23

Det er ligaens suveræne tophold fra Odense, der stiller op mod HH Elite i Forum Horsens onsdag aften. En kamp, der på forhånd ser umulig ud for de gulblusede, men så længe bolden er rund er der chancer for hjemmeholdet. Et stjernespækket Odense hold med landsholdsspillere fra Norge, Danmark, Holland og Japan har træner Ulrik Kirkely et mandskab som stort set alle andre trænere i Danmark misunder ham. Et nederlag til Ikast meget tidligt i årets Kvindeliga og en uafgjort kamp mod det andet tophold fra Esbjerg er hvad Odense har smidt i denne sæson, men måske der kommer endnu et pointtab i Forum Horsens onsdag aften.

Hjemmeholdet fra HH Elite har fået gang i spillet på et meget sent tidspunkt i denne sæson, og selv om det for tre runder siden så umuligt ud, har holdet en lille mulighed for at komme med i slutspillet, hvor de otte bedste hold i to puljer finder frem til semifinalisterne i årets turnering. HH Elite har slået SønderjyskE, Nykøbing Falster og den nærmeste konkurrent i kampen om den forjættede plads i slutspillet Århus Fremad. Inden onsdagens kampe er HH Elite et point efter århusianerne, der også er bedre indbyrdes end HH Elite. Onsdag møder Aarhus United Esbjerg på hjemmebane, og der er ikke udsigt til point til Aarhusholdet.

Efter onsdagens kampe har begge hold tre kampe tilbage og som det ser ud nu med placeringer og favoritstatus vil Aarhus få point i grundspillets sidste kamp mod Skanderborg og HH Elite kan formodentligt se frem til to point i udekampen mod Ajax København. Hvis HH Elite skal videre skal der hentes to point i de tre kampe mod top topholdene fra Odense, Esbjerg og Viborg. Om tre uger er vi alle klogere. Kom i hallen og støt HH Elite og se stjernespillerne fra Odense Håndbold i aktion. Onsdag kl. 19.00 i Forum Horsens.