Meddelelse om Melanie Bak - foto Jan Palle Justesen

21.04.24

Vores 30-årige bagspiller har desværre pådraget sig en skade i hendes knæ, hvilket har gjort, at Melanie Bak ikke har været på banen for HH Elite i grundspillets sidste kampe.

Efter flere undersøgelser og scanninger har det vist sig, at Melanie har beskadiget hendes menisk og brusk i højre knæ. Derfor har Melanie nu været igennem en vellykket operation, og foran venter en forholdsvis lang genoptræningsperiode, og hun kommer derfor ikke på banen mere i denne sæson.

- ”Det er min første alvorlige skade i min karriere, så det har selvsagt været en tough periode for mig personligt. Specielt i forhold til ikke at kunne hjælpe holdet med så vigtige kampe, som vi har foran os. Jeg er helt sikker på, at de nok skal klare sig godt igennem de sidste kampe, men det er aldrig sjovt at se med fra sidelinjen. Nu er fokus rettet på at komme stærkere tilbage og være 100% klar til den nye sæson.”

Melanie har kontrakt med HH Elite til sommeren 2025, så vi håber meget på at have hende tilbage på holdkortet til næste sæson.

Alle i HH Elite ønsker Melanie god bedring.