Lokal-rivalerne løb med sejren. - foto MJ Foto

17.11.23

Af Nadia Jensen (praktikant hos HH Elite)

For sjette gang i træk, måtte vi forlade banen med et nederlag. Meget skuffende, da vi faktisk fulgte godt med i store dele af kampen. Vi begyndte kampen med at komme foran 3-1, og derefter var vi ikke bagud hele første halvleg. Vi havde dog et par fejl, som en brændt kontrachance og nogle afleveringsfejl, men vi stod superfint i forsvaret og fik presset dem til mindre gode afslutninger, hvilket hjalp Emily Sando rigtig godt i målet. Hun havde en masse gode redninger – heriblandt en redning på straffe i starten af kampen. Hun ender med en redningsprocent på 36,1%, og Mathilde Bisgaard, som fik de sidste 10 minutter, ender med 50%.

Anden halvleg startede væsentligt dårligere ud for vores vedkomne. Vi tabte de første 5 minutter 5-1, men alligevel var stillingen meget lige i det første kvarter. Det gik for alvor galt for os halvvejs i 2. halvleg. Vi fik en udvisning efter 44 minutter, og tabte 3-0 under den udvisning. Vi var kommet bagud med 3 mål, og valgte derfor at spille 7 mod 6, i håb om at kunne drage fordel af overtalsspillet. Vi spillede 7 mod 6 i ca. 5 minutter og scorede i de fleste angreb, men Skanderborg fik sendt bolden i tomt mål hele 4 gange, og derfor endte vi ikke med at vinde på det.

Derfra gik det kun den forkerte vej. Vi fik scoret nogle mål, men Skanderborg gjorde det samme, så derfor fik vi aldrig helt indhentet dem. De fik dog en udvisning sent i 2. halvleg, hvor vi ender med at vinde 3-0 i de minutter. Desværre hjalp det os ikke nok. Skanderborg spillede i et højt tempo, hvilket gjorde at vi ikke altid nåede 100% på plads i forsvaret, når de kom løbende i kontra. De dækkede også meget offensivt og fik stjålet flere bolde på det.

Til trods at vi kæmpede og var med i store dele af kampen, endte vi med et 3-måls nederlag til rivalerne fra Skanderborg. Vi takker stort for jeres opbakning gennem hele kampen. Topscorer fra HH Elite blev Hege Løken med 6 mål.