Laura Holm er ny fløjspiller i HH Elite fra sommeren 2024. - foto Stougaard Fotografi v/Pernille Stougaard

22.12.23

Vores nye venstrefløj har underskrevet en treårig aftale, gældende fra sommeren 2024. Laura kommer til HH Elite fra lokalrivalerne Skanderborg Håndbold, hvor hun har været en bærende spiller i deres nuværende placering som nummer 8 i ligaen.

Om at skifte den grønne trøje ud med den gule siger hun:

”Jeg har haft nogle gode snakke med Claus og Simon, og det hold de er ved at sammensætte til næste sæson, ser utrolig spændende ud. Jeg er glad for at trænerteamet ser mig som en del af det fremtidige projekt i Horsens”.

… siger Laura og fortsætter:

”Jeg kender jo også Ronni lidt fra ungdomshåndbolden. Han var lidt irriterende at have stående på modsatte side, for jeg havde konstant en følelse af, at han altid var forberedt helt ud til fingerspidserne”.

 

Laura Holm har tidligere spillet i Bjerringbro, Viborg HK, Herning-Ikast Håndbold og nuværende Skanderborg. Hun har været inde over flere ungdomslandshold og har bla. Deltaget i U19 landsholdets slutrunde i Slovenien i 2021. Med hendes 180cm er hun ikke en typisk fløjspiller, men det giver nogle andre fordele:

”Jeg ser min største styrke i afslutningsspillet. Jeg er en høj pige og det gør at jeg har mange forskellige variationer i mit skudrepertoire. Derudover er jeg løbestærk, og jeg elsker at løbe kontra”.

Om sit skifte fra Skanderborg til Horsens har Laura især lagt vægt på de sportslige ambitioner, men også det sociale og livet udenfor banen har været med i overvejelserne:

”Jeg kan tydeligt mærke at der stor opbakning til holdet når vi spiller i Forum. Jeg er et meget socialt menneske, så det betyder meget for mig at jeg er i et miljø hvor det også kan handle om andet end håndbold”.

 

Laura er 21 år, har en gymnasial uddannelse og holder pt. sabbatår med fokus på håndbolden og hendes arbejde som lærervikar.

”Jeg vil rigtig gerne læse videre, og det er noget som klubben har fokus på. Det er dejligt at jeg kan kombinere min professionelle håndboldkarriere med studie og arbejde”.

Om vores kommende venstrefløj siger cheftræner, Claus Mogensen:

”Laura er i gang med en rigtig flot sæson i ligaen, hvilket vækkede vores interesse. Jeg synes, hun er en meget spændende ung fløjspiller, der er en god kontraspiller, og da hun samtidig springer rigtig godt, besidder hun nogle vigtige kompetencer som fløjspiller. Derudover har hun vist sig meget effektiv på sine afslutninger og har desuden en størrelse, der på sigt kan gøre hende interessant som forsvarsspiller som 2’er eller fremme i et offensivt forsvar. Derfor tror vi også, at det er en spiller, vi kan være med til at udvikle til et endnu højere niveau”.

Vi glæder os til at se Laura i den gule HH Elite trøje fra sommeren 2024.

Laura Holm:

Position: Venstre fløj.

Født: 16.06.2022 (21 år).

Højde: 180 cm.

Trøjenummer i HH Elite: 33.

Tidligere hold: Bjerringbro, Viborg, Herning-Ikast (efterskoleophold), Skanderborg.