Kan vi vinde 3 kampe i træk? - foto Jens Erik Jessen

03.02.23
Det lykkedes os hjemme mod Ringkøbing at vinde igen. Det så rigtig sort ud i 1. halvleg, da vi ved pausen var bagud 12 - 19.
Heldigvis viste pigerne hvad de er lavet af og leverede en fantastisk præstation i 2. halvleg, som vi vandt 19-8 og dermed vandt kampen med 31-27 ?
Dejligt med 2 point mere på kontoen og nu venter en ny hjemmekamp, hvor vi skal op mod formstærke Silkeborg-Voel som i de sidste 8 kampe har hentet 12 point.
Mod Silkeborg-Voel handler det rigtig meget om godt og tålmodigt angrebsspil, så vi kan kontrollere deres kontrafase, hvor de laver rigtig mange mål. Derudover handler det også om at vi igen kan få stablet et godt og aggressivt forsvar op, så vi forhåbentligt kan prøve at vinde 3 kampe i streg ?