Kan stimen forlænges tæt på grænsen? - foto MJ Foto

19.02.24

Tre sejre i de seneste fire kampe er ikke hverdagskost for HH Elite, men i den seneste periode har tingene spillet langt bedre end i første halvdel af turneringen. Sejre over Bjerringbro, Ajax København og senest over Ringkøbing har givet optimisme hos de gulklædte. Næste opgave er tirsdag aften mod Sønderjyske på udebane i Haderslev. Så er det store spørgsmål, om stimen fortsætter, eller om sønderjyderne sætter en kæp i hjulet for HH Elite.

Inden kampen mod HH Elite ligger Sønderjyske på en stærkt overraskende sjetteplads med hele 19 point. De såkaldte eksperter havde spået sønderjyderne til en tilværelse i den nederste del af tabellen, men de tog fejl. I det sønderjyske har man vundet de kampe, der havde bare den mindste udsigt til point, og med det in mente kan de se frem til nogle spændende kampe inden grundspillet afsluttes. Hvis Sønderjyske kvalificerer sig til slutspillet mellem de otte bedste hold, vil det være tæt på en sensation.

Placeringen i tabellen for HH Elite er stadigvæk ikke noget at råbe højt hurra for, men en sejr i Sønderjylland vil sende HH Elite en plads op i tabellen foran enten Århus United eller Ringkøbing, der mødes i næste runde. For de optimistiske kan det fortælles, at der i øjeblikket er fem point op til Viborg på den nederste slutspilsplads, og Viborg er stort set gået i stå efter en god efterårssæson. De fem point kan måske nok hentes, men så ligger Ringkøbing, Århus United og lokalrivalerne fra Skanderborg alle mellem de gule fra Horsens og de grønne fra Viborg, og de skal også sætte point til i massevis, for at drømmen om en plads mellem de otte bedste i Danmark skal gå i opfyldelse..