I aften afgøres alt i Kvindeligaen - foto Arendina Post de Jong

22.03.23

I aften spilles sidste runde i grundspillet i Kvindeligaen. HH Elite har stadigvæk, nærmest mirakuløst, en chance for at komme med i slutspillet mellem de otte bedste hold i Danmark. Det kræver kun to ting. En sejr i Viborg til de gulblusede fra Horsens og et nederlag i Skanderborg til Aarhus United, der i tabellen er et enkelt point foran HH Elite. Begge dele bliver lige til øllet. På papiret er Viborg favoritter i deres kamp mod HH Elite, og Aarhus United kan heller ikke løbe fra favoritværdigheden i deres udekamp mod Skanderborg, der har været meget ukonstante i denne sæson.

Slutspillet for de otte bedste hold foregår ved, at holdene opdeles i to puljer af fire hold. Nummer et og nummer to får to point med over i slutspillet og nummer tre og nummer fire får et point med. De fire øvrige hold starter slutspillet uden point. Nummer et, fire, fem og otte mødes i en pulje og nummer to, tre, seks og syv i en anden. De to bedste hold i hver pulje mødes i semifinalerne. De syv øvrige hold i slutspillet er Odense, Esbjerg, Ikast, Viborg, København, Nykøbing Falster og Silkeborg-Voel

Nedrykningsspillet foregår ved at de fem hold møder hinanden en gang, så alle hold har to udekampe og to hjemmekampe. Hvis HH Elite slutter som nummer ni, skal de i nedrykningsspillet møde Ringkøbing, Sønderjyske, Ajax København og Skanderborg.

Der er direkte tv fra Skanderborg – Aarhus United, og der stilles om til alle de øvrige kampe jævnligt undervejs. Hvis du hellere vil se kampen live, så skal du sørge for at komme til Viborg inden kl. 19.00, hvor kampen fløjtes op i Viborg Stadionhal.