HH Elite udvider staben med kommerciel ansvarlig - foto Simon Henriksen

01.08.23

Simon Lindhardt ansættes pr. 1. august som kommerciel ansvarlig

Direktør Jørgen Møller fortæller:
"I sommeren 2022 gennemførte vi en strategiproces med ONENEXUS ( firma med spidskompetence i strategiprocesser til professionel idrætsklubber ) med det formål at finde indsatsområder der kunne løfte os til næste niveau – min. top 6 i den danske liga og gerne deltagelse i europæisk håndbold.

Væsentlige indsatsområder var/er:

  1. Løft af økonomien så der kan tiltrækkes yderligere topspillere.
  2. Tilføre sportslig viden til direktion eller bestyrelse.
  3. Behov for et generationsskifte på direktørposten.
  4. Behov for at skabe større interesse for afvikling af vore hjemmekampe – flere tilskuere.

Pr. 1. august har vi derfor valgt at ansætte Simon Lindhardt som kommerciel ansvarlig for at løfte økonomien og for at få tilført sportslig viden til organisationen. Med Simon`s kompetencer får vi en stærk person i bestræbelserne på at kunne løfte økonomien,  og en person der med sin sportslige erfaring vil kunne hjælpe med at tiltrække spillere med niveau til at kunne løfte HH Elite rent sportsligt. Samarbejdet med moderklubben vil fortsat blive prioriteret højt så vi også på den måde kan blive ved med at udvikle talentfulde spillere. ( Pkt. 1 & 2 af indsatsområderne ).

Simon er i dag bosiddende uden for Sønderborg, men det er planen Simon og hans familie flytter til Horsens indenfor det næste år. Når Simon har fået bopæl i Horsens er det planen, at han skal forfremmes til direktør, hvorefter jeg skal overgå til at have en rolle som ambassadør for HH Elite. Jeg vil fortsat indgå i bestyrelsen som en aktiv del af selskabets ledelse, herunder fortsat eje 50 % af HH Elite, hvorfor direktørskiftet skal ses som et led i et kommende generationsskifte. ( Pkt. 3 af indsatsområder )

I samme omgang har jeg aftalt med Morten Holmer, at han stopper i HH Elite. Morten vil i den kommende periode overdrage sine opgaver til os andre. Morten har gjort et glimrende arbejde i de sidste 2 ½ år og professionaliseret vores salg og vore netværksmøder. Dertil har Morten løftet vores salg markant. Jeg giver Morten de bedste anbefalinger med videre og står gerne til rådighed for yderligere hvis der er ønske om dette.

Mht. pkt. 4 af indsatsområder løftes dette punkt glimrende af Simon Henriksen hvorfor der ikke er yderligere tiltag her.

Vi kommer også til at lave andre men mindre ændringer i organisationen, men mere om det senere.

Men nu ser vi frem til en spændende sæson med mange gode oplevelser."

Morten udtaler: "Tusind tak for 2.5 gode år i HH Elite. Årene i HH Elite har budt på rigtig mange gode oplevelser sammen med jer alle. Vi har knyttet mange tætte bånd – Tak for den måde, I har været over for mig gennem årene. Håber det bedste for jer alle, og håber vi ses på et tidspunkt i fremtiden. De bedste hilsner Morten Holmer."

 

Kontakt oplysninger på Simon Lindhardt:

Simon Hajdu Lindhardt
Mail: simon.lindhardt@hhelite.dk
Tlf.: +45 25 48 85 24