HH Elite skriver kontrakt med eftertragtet talent fra U19 holdet - foto MJ-Foto

20.12.23

I HH Elite tror vi på ungdommen. Vi vil udvikle, uddanne og skabe fremtidens stjerner. Derfor er vi også glade for at Ditte Tokkesdal har valgt at skrive en 2-årig kontrakt med HH Elite gældende fra sommeren 2024. Ditte er et stort talent, men desværre har en skulderskade holdt hende ude af spil siden DM-mesterskabet i foråret som hun deltog i med det talentfulde U19 hold. Ditte har dog stadig nået at vinde det jyske mesterskab, en 3. plads ved danmarksmesterskabet og så har hun også været inde omkring ungdomslandsholdene.

På trods af hendes nuværende skade har trænerteamet alligevel en stor tro på den 19-årige bagspiller.
”Det er et guldæg vi har skrevet kontrakt med. Ditte er en utrolig eksplosiv spiller med et stærkt mindset. Hun er en spiller der går all in i alt hvad hun foretager sig, det gælder både på og uden for banen. Jeg forventer at Ditte kæmper sig til en større og større rolle på ligaholdet i næste sæson” siger U19 cheftræner og assistenttræner for HH Elite, Ronni Boy.

”Jeg har kendt Ronni lige siden jeg var 13 år, så jeg var rigtig glad da han kontaktede mig. Jeg huskede Ronni som en rigtig god træner og jeg har ikke fortrudt at jeg tog til HH for at spille på deres U19 hold. Det at få en professionel kontrakt skaber selvfølgelig nogle forventninger, men jeg tror ikke at andres forventninger kommer til at overgå de forventninger jeg har til mig selv”. 

”Jeg er utrolig stolt og glad over at HH Elite har tilbudt mig en kontrakt. At klubben allerede nu vælger at tilbyde mig en kontrakt, er en kæmpe lettelse og giver mig en kæmpe ro, samt mulighed for en god og rolig genoptræning”.

I HH Elite vil vi gerne inkludere det talentfulde U19 hold i vores træninger, så overgangen fra ungdomsspiller til seniorspiller bliver så god som mulig.

”For mig var det selvfølgelig U19 holdet der var prioriteten da jeg skiftede til HH sidste sommer, men det er utrolig fedt at få lov til at træne med ligaholdet. Ligaspillerne har prøvet en del mere end jeg har, så jeg kan lære utrolig meget af dem. Det er da også lidt federe at snyde en ligaspiller med en finte eller score på en erfaren målvogter.”

Vi glæder os til at se Ditte Tokkesdal tilbage på banen.