HH Elite skal håbe på en bedre indsats på Falster - foto Arendina de Jong

24.02.24

Da HH Elite sidst var på banen i udekampen i Aabenraa, var det bestemt ikke med en prangende indsats. Holdet excellerede i tekniske fejl og det straffede SønderjyskE omgående. Det resulterede i et forsmædeligt 14 måls nederlag. Alt, der kunne gå galt, gik galt, og dagene siden kampen i Aabenraa har givet både spillere, trænere og ledere omkring holdet overarbejde i form af at få samlet stumperne op og gjort holdet klar til søndagens kamp i Nykøbing Falster.

Falstringerne ligger nærmest som vanligt lige under de tre store i dansk kvindehåndbold. På fjerdepladsen har NFH otte point op til Odense på tredjepladsen og seks point ned til Silkeborg på femtepladsen. Alt i alt ser det ud til at være en stort set uløselig opgave for HH Elite, men der kan være hjælp at hente i statistikken. HH Elite har ellers haft krammet på falstringerne over de seneste år, og der kan være det halmstrå, man skal holde godt fast i inden kampen.

Næste gang, HH Elite optræder på hjemmebane i Forum Horsens, er onsdag d. 6. marts kl. 19.00, hvor et af de andre hold fra den kedelige ende af tabellen i form af Aarhus United kommer forbi. Her skal HH Elite have en sejr, så placeringen i tabellen kan blive forbedret, inden de afgørende kampe i kvalifikationsspillet starter senere på måneden.