HH Elite skaber fællesskaber: Byløb med børnene i fokus afvikles lørdag d. 3. august

08.07.24

Vi annoncerer nu en spændende begivenhed, der bringer hele byen sammen til en dag med sjov, sport og fællesskab. Den 3. august vil HH Elite afholde et specielt byløb, hvor alle byens børn i alle aldre inviteres til at deltage i en unik oplevelse sammen med klubbens professionelle håndboldspillere og byens butikker.

Byløbet, der vil finde sted i midtbyen, har til formål at skabe en forbindelse mellem klubben, lokalsamfundet og de unge håndboldfans. Byens børn vil blive opdelt i hold og ledsaget af HH Elite-spillere, mens de udforsker byens gader og butikker og løser sjove opgaver og konkurrencer undervejs. Der vil nok også være en lille gave til alle børn.

Pladsen foran Det Gamle Rådhus vil være omdannet til et livligt samlingspunkt, hvor forældre og tilskuere kan følge med i løbet fra sidelinjen, mens de nyder forfriskninger og livemusik. Det bliver en dag, hvor børnene kan interagere med håndboldspillere fra HH Elite og skabe minder for livet.

"Hos HH Elite handler det ikke kun om at vinde på banen, men også om at være en aktiv del af vores lokalsamfund, tage ansvar og inspirere næste generation af håndboldspillere," udtaler Simon Henriksen, Eventchef i HH Elite. "Vi er glade for at kunne give børnene denne mulighed for at møde vores spillere og opleve en sjov dag sammen med venner og familie.”

Byløbet med HH Elite lover en dag fyldt med aktivitet, latter og samhørighed. Alle børn i lokalområdet opfordres til at deltage i Byløbet og være en del af det lokale håndboldfællesskab.

Tilmelding til byløbet er ikke nødvendig. Følg HH Elites Facebook for løbende at få information om arrangementet.