HH Elite og Jansson EL går all in på talentudvikling! - foto Jan Palle Justesen

16.08.23

Jansson EL har opgraderet sponsorat i HH Elite med et enkelt formål – de går all in på ungdommen.

Ligesom HH Elite har Jansson EL stor fokus på at tiltrække og fastholde unge i branchen. Jansson EL har derfor udviklet deres eget lærlingeprogram, der tager de talentfulde elektrikerlærlinge gennem hele processen som elektriker. Med sponsoratet i HH Elite bliver Jansson EL personlig sponsor for 18-årige Dicte Sønderskov, der primært huserer på HH Elites U19 hold, men allerede i sidste sæson fik sin debut i Kvindeligaen. Jansson EL har været sponsor i HH Elite siden 2019.

Om sponsoratet siger afdelingsleder Morten Falck;
”Vi har valgt at opgradere vores sponsorat i HH Elite, fordi det at satse på unge talenter matcher perfekt med vores værdier og den måde, vi arbejder på hos Jansson. Ligesom HH Elite satser på egne håndboldtalenter, uddanner vi i Jansson også fremtidens el-talenter med fokus på en god og bred el-faglig uddannelse.” 

Dicte Sønderskov er ud af en talentfuld familie. Både Dictes mor og Dictes far har spillet håndbold i hhv. Kvindeligaen og Herreligaen, så en travl hverdag med håndbold, uddannelse, socialt liv og mange rejsedage ligger ikke fjernt fra det 18-årige stortalent. For Dicte betyder det meget at byens sponsorer tror på – og tør give - de unge chance.

”Det betyder meget som ung spiller at få en kontrakt med en professionel håndboldklub. Det betyder at klubben tror på én, og det giver en ro i hverdagen. Kontrakten giver mig en sikkerhed hvis jeg bliver skadet, ligesom den dækker mange af de økonomiske omkostninger der er forbundet med at være ung håndboldspiller. Jeg har fx ikke lige så meget tid til et fritidsjob, fordi vi har mange træninger og længere udebaneture, og her er det rart at have lidt lommepenge og færre udgifter”.

Morten Falck fortæller, at Jansson El er glade for at kunne støtte Dicte i hendes målrettede indsats for at blive endnu bedre til sin sport:  ”Det er imponerende at møde et ungt menneske, der smilende og passioneret fortæller, om hvordan hun får +30 timers ugentlig træning til at gå op med at tage en ungdomsuddannelse på samme vilkår som alle andre. Det drive, Dicte udviser, er inspirerende!”

Med en ungdomskontrakt i HH Elite bliver de unge talenter som Dicte, forsikret på lige fod med de fuldtidsprofessionelle, ligesom de indgår på samme vilkår i HH Elites sundhedsstab, der inkluderer fysioterapeuter, kiropraktorer, personlig træner og privatlæger.