HH Elite har skrevet kontrakt med Anne Sofie Heilskov - Foto Inhouse Studio

05.01.24

Anne Sofie Heilskov har været med omkring holdet siden foråret, hvor hun fik debut for HH Elite.

Det er derfor ikke et ukendt navn der i efteråret er blevet hentet tilbage til klubben, efter et kort ophold i 1. division hos Ejstrup/Hærvejen i begyndelsen af denne sæson. Anne Sofie har spillet i HH i alle sine ungdomsår, og har også været en stor del af det succesfulde U19 hold de seneste to sæsoner.

Om skiftet til HH Elite siger Anne Sofie:

Jeg fik muligheden for at vende tilbage til Horsens og HH Elite, og dermed indtræde på et ligahold. At skrive kontrakt med et ligahold er noget jeg altid har drømt om. Jeg spillede med holdet i et par kampe i foråret, så jeg føler mig tryg i miljøet og jeg ved hvad jeg går ind til”.

Siger hun og fortsætter:

”Jeg ser frem til at blive en bedre håndboldspiller og få en masse gode træninger og oplevelser. Det er store oplevelser at spille mod alle klubberne i ligaen” siger vores lokale stregspiller.

 

At det har været nemt at komme ’retur’ til HH Elite er ikke tilfældigt. Efter at have spillet hele sin ungdom i HH og dermed også under vores assistenttræner, som er cheftræner på U19 holdet, har Anne Sofie et godt kendskab til alt hvad der foregår, og hun kender Ronni Boy særdeles godt. Det er noget der passer hende godt, da hun godt kan lide at føle sig tryg:

”Det giver mig en stor tryghed at jeg kender Ronni fra U19 holdet. Det har været rart at jeg ’kender’ min træner og at han kender mig. Det har helt sikkert gjort mit valg meget nemmere at Ronni er assistenttræner på ligaholdet”.

HH Elite kontaktede allerede Anne Sofie i sommers for at høre om muligheden for at knytte hende til holdet, men her ønskede den unge stregspiller at prøve sig af hos Ejstrup/Hærvejen.
Vores assistenttræner, Ronni Boy, kender Anne Sofie ganske godt, og synes det er skønt at arbejde sammen med lokale spillere han selv har været med til at udvikle:

”Jeg er glad for at Anne Sofie efter et par måneder væk fra Horsens, synes at HH Elite er det rette skridt for hende. Anne Sofie har sine forcer i forsvarsspillet og så er hun stærk i screeningspillet, hvor hun er god til at skabe rum til sine medspillere. Anne Sofie er utrolig disciplineret og det er noget der er rart at få ind i truppen”.  

 

Næste mulighed for at se Anne Sofie i aktion er onsdag d. 10. januar kl. 19.00 i Forum Horsens.