Fire spændende kampe venter HH Elite - foto Jan Palle Justesen

18.04.24

Over fire kampe afgøres det, hvem der skal spille nedrykningskampe mod vinderen af kampene mellem Roskilde og Holstebro. Den, der har færrest point efter de fire kampe, skal møde føromtalte vinder. Med sig over i nedrykningsspillet har Skanderborg Håndbold og Ringkøbing Håndbold to point imens HH Elite og Aarhus United har et enkelt point med. Bjerringbro Håndbold kommer over i nedrykningsspillet uden point og er tvunget til at få et par sejre for at overleve.

Ringkøbing Håndbold på hjemmebane er HH Elites første kamp søndag eftermiddag kl. 15.00 i Forum Horsens. Næste udfordring bliver på udebane på Fælleden i Skanderborg 24. april kl. 18.30. Så gælder det Aarhus United på arbejdernes internationale kampdag kl. 19.00 og endeligt har HH Elite hjemmebane mod Bjerringbro Håndbold i en søndagskamp 5. april kl. 15.00.

Som optakt til nedrykningsspillet var HH Elite en tur i Ålborg for at spille landspokal - Santander Cup. Modstanderen var Aalborg HK, der rykkede ud af 1. division uden at få lov at synge sejrssang. Det fik de heller ikke da HH Elite var på besøg. Horsensholdet rejste hjem med en sikker 40 – 16 sejr. Så stor bliver sejren over Ringkøbing sikkert ikke, men HH Elite har overhånden mod søndagens modstander i form af 35 – 30 sejr sidst Ringkøbing  Håndbold var på besøg i Forum Horsens.

God fornøjelse på lægterne i Forum Horsens på søndag kl. 15.00.