Final 4 venter med en sejr - foto MJ Foto

01.11.23

Hvis HH Elite onsdag aften besejrer Viborg HK venter en plads i det eksklusive Final 4, hvor de fire semifinalister over to dage mellem jul og nytår fordeler placeringerne mellem sig. Måske endda på hjemmebane, hvis HH Elite bliver tildelt finalestævnet.

Årets første kamp i Kvindeligaen var på udebane mod netop onsdagens modstander fra Viborg. Det blev en særdeles spændende affære, hvor Viborg til sidst kunne trække sig tilbage med en etmålssejr. Claus Mogensens tropper har i hvert fald bevist, at Viborg ikke er nogen umulig opgave, selv om resultaterne ikke helt har været som forventet hidtil i denne sæson.

Sidste hjemmekamp var mod Nykøbing Falster Håndbold, og det blev en spændende kamp, hvor spillerne viste lidt af det, der er forventet af dem, men NFH kunne tage de to point med i bussen hjem til Falster. Det var dog lovende takter fra HH Elite, og hvis de kan fortsætte af den vej, er det så langt fra umuligt, at HH Elite for første gang kan blive deltagere i Final 4.

Det er Forum Horsens, der lægger halgulv til kampen mod de tidligere vindere af Champions League fra Viborg. Kampen spilles kl. 18,30, men kom i god tid. De første 1000 tilskuere i hallen modtager en gul bluse, så hele landets fjernsynsseere kan se, at vi i Horsens er gule.