Et lige opgør venter i Forum Horsens - foto Jan Palle Justesen

13.02.24

Der kommer besøg fra vestkysten når Ringkøbing drager østover for at møde HH Elite. Den omvendte kamp endte uafgjort 33 – 33, så meget er lagt i ovnen til en spændende kamp onsdag aften i Forum Horsens.

Det har været en bedre start på anden halvdel af turneringen end det var tilfældet før jul, og med en sejr i onsdagens kamp er der om end små chancer for, at HH Elite kan komme op i den mindre dystre ende af tabellen.

Med en ny keeper i truppen står HH Elite godt rustet til de resterende kampe i Kvindeligaen. Med undtagelse af kampen på udebane mod Odense er der muligheder for at få point i alle de resterende kampe. Efter Ringkøbing venter SønderjyskE, Nykøbing Falster og Århus United. Frem mod slutspillet har HH Elite også kampe mod København og lokalopgøret mod Skanderborg i vente, og om alt går vel, kommer vi længere op i tabellen. Slutspillet mellem de otte bedste kommer vi nok til at kigge langt efter igen i år, men en niende plads er indenfor rækkevidde. Den er i øjeblikket indehavet af onsdagens modstander fra Ringkøbing.

Velmødt til elitehåndbold i Forum Horsens onsdag kl. 19.00.

Husk der er fastelavn med tøndeslagning for børn fra kl. 17.30. Hvert barn må tage en voksen gratis med til fastelavn og håndbold.