Erhvervspraktikant hos HH Elite i en uge - foto MJ Foto

20.11.23

Vi har i uge 46 haft fornøjelsen af at have Nadia på kontoret i erhvervspraktik. Nadia går i 9. klasse på Rask Mølle Skole og ville gerne se, hvordan en arbejdsuge fungerer her på stedet. Hun spiller selv håndbold her i klubben og derfor var denne praktik oplagt for hende.

Vi har snakket med Nadia omkring hendes praktikuge, samt hendes holdning til det. ”Det har været enormt spændende og lærerigt at opleve, hvordan en håndboldklub fungerer og hvor mange der står bag det hele. Det er ikke noget man tænker over, når man bare tager ind og ser en normal håndboldkamp”, fortæller hun og siger også, at hun overvejer at uddanne sig indenfor denne branche.

Nadia har været med på udebanetur til Skanderborg og til VIP-arrangement som følge af kampen. Hun har også fulgt cheftræner, Claus Mogensen en hel dag, samt skrevet artikler til vores hjemmeside og lagt opslag ud på sociale medier.

”Det sjoveste har klart været at være med til kampen i Skanderborg”, fortæller Nadia og uddyber: ”Jeg har aldrig været inviteret til et VIP-arrangement, så det var spændende at opleve, hvordan det fungerer. Det var også sjovt at køre med i spillerbussen, samt opleve, hvilke roller de forskellige fra staben har under en kamp”.

Nadia har haft en spændende og lærerig uge. Hun har fået nogle erfaringer og lært ting, som hun vil tage med videre.