Endnu en knald eller fald kamp for HH Elite - foto Arendina de Jong

23.01.23

Onsdagens opgør mod Ringkøbing er igen en must-win kamp for de gulblusede fra Horsens. Sidste onsdag blev det til en hårdt tilkæmpet sejr på udebane over Skanderborg, og nu venter et andet hold fra bundregionerne af Kvindeligaen. I sæsonens første halvdel blev det til en snæver sejr over Ringkøbing på Vestkysten, og holdet kan let bringe HH Elite i vanskeligheder, selv om de gule spiller i egen hule.

I kampen mod Skanderborg viste Annette Jensen og Kristin Thorleifsdottir at der er mål i bagspillerne i HH. Annette Jensen spillede sin bedste kamp i den gule HH Elite bluse og viste de takter, der for nogle få år siden gjorde hende til topscorer i den norske eliteserie. Ligeledes fik svenske Thorleifsdottir også givet prøver på sit store skudrepertoire og hvis de to holder niveau, så vil det blive vanskeligt for enhver modstander.

Ringkøbing har spillet en glimrende sæson og har været med i stort set alle de kampe, hvor modstanderne har trukket det længste strå. De kan spille forholdsvist frit, nu da Randers HK har taget den direkte nedrykningsplads efter deres konkurs, og med den dygtige taktiker Jesper Holmris på bænken kan Ringkøbing godt risikere at blive en ubehagelig overraskelse for HH Elite onsdag aften kl. 19.00 i Forum Horsens. HH Elite har bestemt at der er gratis adgang til kampen, så mød op og vær med til at hjælpe HH Elite til en tiltrængt sejr.