Endnu en kamp som HH Elite skal vinde - foto Jan Palle Justesen

07.10.23

Hvis HH Elite skal leve op til klubbens målsætning for sæsonen, der er en plads blandt de otte bedste og dermed deltagere i slutspillet, skal der to point på kontoen i søndagens kamp i Ringkøbing. Hverken mere eller mindre. Vestjyderne har ikke fået en optimal start på denne sæson, men fik onsdag sæsonens tredje point efter en uafgjort mod SønderjyskE. Ringkøbing førte stort undervejs i anden halvleg, men måtte nøjes med et point.

HH Elite fik sæsonens anden sejr, da Ajax København blev besejret i Forum Horsens. En kamp, der i anden halvleg blev unødigt spændende. HH Elite er en klasse bedre end Ajax, men brændte chancer i hobetal var ved at koste HH Elite dyrt i onsdagens match. Det var først og fremmest dejligt at se Laura Damgaard tilbage i fuldt vigør, og også Mai Kragballe, der i parentes bemærket blev udvalgt til ugens hold, og Anne Sofie Filtenborg fik smadret bolde ind bag Ajax-keeperne.

Den næste måned kan blive en god retningslinje for HH Elites muligheder for at komme i slutspillet. Her venter Ringkøbing, SønderjyskE, Nykøbing, Aarhus United og København Håndbold. Med syv eller otte point i de fem kampe er HH Elite godt på vej mod en plads i slutspillet, når grundspillet er overstået engang til foråret.

Næste hjemmekamp for HH Elite er mod SønderjyskE søndag d, 22. oktober i Forum Horsens. Kampen spilles kl. 15.00.