En must win kamp mod Ajax København - foto MJ Foto

04.10.23

Sidst HH Elite gik på banen, stod holdet tilbage med røde ører og et kæmpe nederlag til Esbjerg. En katastrofal anden halvleg, hvor intet fungerede. Det skal ikke gentages i onsdagens kamp mod det absolutte bundhold fra Ajax København. Københavnerne har endnu ikke smagt sejrens sødme, og de skal heller ikke køre hjem til hovedstaden med den smag i munden.

HH Elite har altid haft store udfordringer med Ajax København, når de har været på besøg i Forum Horsens, men det skal for alvor være fortid, når onsdagens kamp slutter omkring 20.30. Hvis HH Elite skal være med i den sjove ende af tabellen, kan det ikke lade sig gøre at smide point til en af de absolutte favoritter til en plads i nedrykningsspillet.

Senest har Ajax København måttet sige farvel til deres stærke keeper Sarah Nørklit Lønborg, der ganske uventet fik en kontrakt med det tyske storhold Bietigheim, der fører Bundesligaen og er ubesejret i Champions League. Den rutinerede keeper har ellers store aktier i, at Ajax København med ligaens suverænt mindste budget har kunnet overleve i Kvindeligaen år efter år.

Der skal tages revanche fra den seneste indsats når HH Elite og Ajax København krydser klinger onsdag aften kl. 19.00 i Forum Horsens. Mød op og støt de lokale heltinder i kampen for en plads i slutspillet, når grundspillet er overstået.