Det har aldrig været vigtigere med opbakning - foto Jan Palle Justesen

05.05.24

Søndag går det løs med sæsonens vigtigste kamp for HH Elite, der møder Bjerringbro i den sidste kamp i kvalifikationsspillet. Der skal pinedød point på tavlen, ellers venter der de frygtede nedrykningskampe mod Holstebro fra 1. division. Holstebro slog Roskilde over to kampe om retten til at møde nummer fem i kvalifikationsspillet om den sidste plads i næste års Kvindeliga.

Bjerringbro, der kom over i kvalifikationsspillet med et nul på pointkontoen, har spillet uafgjort med Århus United, og har inden søndagens kamp et enkelt point. Det samme har HH Elite, der fik det selvsamme point med over i kvalifikationsspillet. Sidenhen er det blevet til tre nederlag mod Ringkøbing, Skanderborg og senest Århus United. Derfor skal der point på tavlen søndag eftermiddag. HH Elite kan nøjes med uafgjort, da de sluttede over Bjerringbro i grundspillet, men alt andet end point vil være en direkte katastrofe for kvindehåndbolden i Horsens.

Mød op og støt de lokale helte i søndagens kamp. Den spilles i Parkhallen, hvor der ikke kan være helt så mange mennesker som i Forum Horsens, der er optaget til andet formål. Til gengæld er billettene sat ned til kr. 50,00, så en vejrudsigt, uden sol, og en vigtig håndboldkamp for HH Elite. Så er det en nobrainer at tilbringe din søndag eftermiddag i Parhallen.