Arvefjendeopgør i sidste hjemmekamp i grundspillet - foto Arendina de Jong

12.03.24

Naboerne mod nord fra Skanderborg Håndbold kommer på besøg i Forum Horsens og med skanderborgensernes nederlag til SønderjyskE i den seneste runde af Kvindeligaen, har også de udspillet deres muligheder for at komme i slutspillet mellem de otte bedste kvindehold i Danmark. Nu gælder det for Skanderborg om at få skrabet så mange point som muligt sammen i de to sidste kampe, så de kan få to point med over i kvalifikationspillet.

Hos Skanderborg er det værd at holde et vågent øje med Line Berggren Larsen og Laura Holm Andersen, der til næste sæson spiller i gult for HH Elite. Ellers har Skanderborg overrasket positivt i denne sæson og anses for sikker på ikke at få problemer i kvalifikationsspillet. Her mødes holdene fra nummer ni til nummer 13 i en enkelt turnerning, hvor hvert hold har to hjemmekampe og to udekampe. Nummer ni og ti tager to point med over i kvalifikationsspiller, de to næste får et enkelt point med og nummer 13, der med sikkerhed bliver Bjerringbro, får ingen point med over. Taberne af kvalifikationsspillet møder vinderen af kampene mellem nummer to og tre i første division om en plads i Kvindeligaen. Ajax København har endnu ikke fået point i denne sæson og er sikker på at spille i landets næstbedste række i næste sæson. De bliver afløst af EH Ålborg, der har vundet første division suverænt med to kampe tilbage.

Sidst HH Elite spillede hjemme i Forum Horsens, blev det til en sejr over Århus United, og med en sejr over Skanderborg kan HH Elite rykke to pladser frem i tabellen og derved stå godt i kampen om to point i kvalifikationsspillet. Kampen spilles onsdag kl. 19.00 i Forum Horsens. Kig forbi og nyd kvindehåndbold af høj kvalitet. Stemningen under Århuskampen var formidabel og jo flere der dukker op, jo bedre kan stemningen blive.