Årets sværeste udekamp venter på HH Elite - foto MJ Foto

27.09.23

Det er altid svært at møde Danmarks bedste håndboldhold, og det gør det i hvert fald ikke lettere, at det foregår på udebane. På positivsiden kan dog anføres, at Esbjerg har skiftet den vante hjemmebane i Dokken ud med Varde, hvor kampen mod HH Elite spilles onsdag kl. 18.30.

Det vil være stærkt urimeligt at forvente, at HH Elite skal vende hjem til Horsens med to point i bussen. Esbjerg har dog i lørdags spillet en meget svær Champions League kamp mod Metz og på lørdag venter en endnu sværere kamp mod Vipers Kristiansand på udebane. Man kan håbe, at Esbjerg prøver at spare nogle af deres mange stjernespillere til den vigtige Champions League kamp i Norge, så HH Elite har en chance for at følge med hjemmeholdet i en svær kamp.

I HH Elites seneste hjemmekamp fik pigerne og træner Claus Mogensen sæsonens første sejr og der var glimrende præstationer af blandt andet Mai Kragballe og Maibritt Toft Hansen. Skarpest af alle stod dog den purunge keeper Mathilde Bisgaard, der kampen igennem tog pynten af Bjerringbros spillere. Det bliver spændende at se, om hun også kan gøre det mod Esbjergs mange stjerner med Nora Mørk, Henny Reistad og Kathrine Heindahl i spidsen.

HH Elites næste hjemmekamp bliver på onsdag d. 4. oktober, hvor Ajax København kigger forbi Forum Horsens. Den kamp starter kl. 19.00.