Årets sværeste udekamp venter et udfordret HH Elite hold - foto MJ Foto

14.12.22

Det har ikke været den start på sæsonen, HH Elite havde regnet med og håbet på. Indtil nu er der kommet fem point på kontoen efter sejre over Ringkøbing, Nykøbing Falster og en uafgjort kamp mod Skanderborg. Det var ikke, hvad man havde forventet hos Jan Leslie og hans tropper, da sæsonen gik i gang, men forskellige faktorer har gjort, at det i øjeblikket kun er blevet til en 11. plads blandt de 13 hold, der er tilbage i Håndboldligaen efter Randers HK desværre gik konkurs tidligere på sæsonen.

Når mindstemålet var en plads i slutspillet er der meget langt i mål for den ambitiøse og storsatsende klub. I skrivende stund er der tre point op til slutspilspladserne, men med det spil, holdet har disket op med siden turneringen igen startede op efter EM-pausen, ser det svært ud for HH Elite at skaffe sig point nok til at komme med i slutspillet.

Dagens kamp i Esbjerg ser heller ikke ud til at være en af dem, der giver point. Ingen havde før sæsonen regnet med point i Esbjerg, og det er der sikkert heller ikke nogen, der gør i dag. Esbjerg er et stjernehold, med landsholdsspillere på alle pladser. Danske og norske i skøn forening med Nora Mørk, Mette Tranborg og Michaela Møller som nogle af de, der gjorde det glimrende ved EM i november. Desuden går et godt for Esbjerg i Champions League, hvor det ligner en plads i slutspillet.

HH Elite skal mest af alt koncentrere sig om at få spillet til at fungere, få scoret på de chancer holdet trods alt har spillet sig til i alle sæsonens kampe, få forsvaret op i gear og få attituderne til at ligne det, der i sidste sæson bragte en slutspilsplads og mange fremragende kampe til verden.

Næste hjemmekamp bliver 2. januar, hvor Viborg kommer på besøg i Forum Horsens.