HH Elite siger til sommer farvel til 9 spillere - foto Inhouse Foto

24.02.24

I enhver sportsklub sker der altid nye og spændende ting, når en sæson afsluttes og en ny skal til at begynde og hos HH Elite er det ingen undtagelse. Til sommer siger klubben nemlig farvel til hele 9 spillere, som på hver deres måde har sat deres unikke aftryk på klubben.

 

Anne-Sofie Filtenborg har spillet over 100 kampe for klubben. Anne-Sofie er en ægte holdspiller. Altid stærk og solid i forsvaret, og i angrebet har hun primært huseret på højrefløjen, men er i nogle kampe også blevet brugt som stregspiller. Anne-Sofie er den spiller i den nuværende trup der har repræsenteret HH Elite i længst tid. 

 

Kristin Thorleifsdottir har efter 2 1/2 sæson i klubben valgt at søge nye græsgange. Hun fortsætter karrieren i Debreceni VSC, som også er repræsenteret i verdens bedste klubturnering, nemlig Champions League. Det bliver spændende at følge Kristin på den helt store scene.

 

Laura Damgaard stopper i klubben efter 3 sæsoner, hvor et dårligt knæ desværre har betydet, at mange af kampene er blevet set fra sidelinjen. Vi er sikre på, at der venter et nyt og spændende kapitel for Laura. Laura nåede 61 kampe i den gule trøje.

 

Emily Stang Sando som har været i HH Elite 3 sæsoner, skal der også tages afsked med til sommer. Sando har gjort en stor indsats i målet og yder altid en 100% indsats. I skrivende stund er hun gravid og venter sit første barn, sammen med kæresten Brian. Vi ønsker vores norske stjernekeeper alt muligt held og lykke i fremtiden.

 

Majbritt Toft var faktisk meldt færdig i HH Elite sidste sæson, men håndboldlysten fandt tilbage, og det har vi været utrolige glade for i HH Elite. Toft har været i klubben i tre sæsoner, hvor hun altid har ydet 100% og det er derfor en fighter der stopper i klubben til sommer.

 

Hege Løken har huseret i den gule HH Elite trøje i 2 sæsoner, men til sommer er det slut. Hege har løbet utallige kilometer på vores højrefløj gennem tiden i klubben. Hege møder man altid med et smil og hendes charmerende norske accent. Vi er sikre på at fremtiden er lys for Hege. 

 

Det blev et kort visit med vores svenske venstrefløj, Elin Hansson. Elin skifter til sommer til Team Esbjerg, hvor store internationale oplevelser venter for hende. Vi vidste godt at en spiller med Elins evner ville være i HH Elite på lånt tid, så er vi taknemmelige for at stifte bekendtskab med den svenske humørspreder der fremover skal folde sig ud på den helt store scene.

 

Anne Sofie Heilskov er lokal Horsens-pige og har spillet i Horsens i alle ungdomsårene. Anne Sofie kom tilbage til HH Elite i starten af efterårssæsonen, hvor hun er gået ind på holdet med stor vilje og ekstra arbejdskraft i forsvaret. Vi er utrolig glade for at Anne Sofie trådte til, da vi stod og manglede ekstra gardering på holdet.

 

Stine Bodholt har spillet 53 kampe i den gule trøje, men til sommer er det slut. Stine blev i efteråret mor for anden gang, og har derfor endnu ikke fået spilleminutter for HH Elite i indeværende sæson. Vi ønsker Stine alt muligt held og lykke i fremtiden.

 

I HH Elite ønsker vi at sige tak for indsatsen til alle spillerne og alt muligt held og lykke i fremtiden  

 

Efter sæsonens sidste hjemmekamp vil vi hylde og tage afsked, med de spillere som skal videre på nye eventyr eller stopper deres karriere og vi håber, at I vil være med til at gøre denne dag til noget specielt. Mere info om dette følger, når vi kender kampprogrammet.✨

 

Derfor kan vi også snart give jer et samlet overblik over det kommende hold!