Vi skal vise, at vi tør spille håndbold i hele kampen!

Det var en ærgerlig Michelle Gandrup, der efter kampen kom med sit syn på hendes og holdkammeraternes indsats i kampen mod VSH 2002.

Jeg synes, det er rigtig ærgerligt, at vi ikke formår at følge den taktik, der er lagt for kampen, for jeg mener ikke, at de kommer med noget, vi ikke vidste inden kampen. Men vi laver desværre alt for mange personlige fejl og spiller håndbold uden glæde, og så er det bare svært at vinde håndboldkampe. I anden halvleg synes jeg, at vi kommer bedre med, men det er først for alvor i kampens sidste kvarter, at vi viser, at vi tør spille håndbold.

Der har i sæsonstarten været stort fokus på forsvaret, og op til kampen mod VSH 2002 havde de gule på forhånd håbet, at deres angreb for alvor skulle komme i gang, da man havde udset modstanderens backs som værende deres svaghed. 

I optakten har vi haft stort fokus på vores forsvar, og det er der, vi som hold har fundet tryghed. Derudover arbejder vi inden hver kamp på taktiske tiltag, i forhold til den modstander vi skal møde. Inden kampen mod VSH 2002 havde vi fokus på deres profiler og set på, hvad de er gode til som håndboldspillere. Samtidig fokuserede vi på deres forsvar, for at finde muligheder i vores angrebsspil, og vi havde set, at deres backs står meget alene, så derfor var det på forhånd meningen, at vores angreb skulle sættes op omkring dem.

Stregspilleren, der tidligere i karrieren har været hårdt plaget af skader, måtte i første halvleg forlade banen efter en fysisk duel med en modstander. 

Jeg har desværre været plaget af skader de sidste to år, hvor jeg først var ude med en sprunget akillessene og derefter et sprunget korsbånd. I denne sæsonstart har jeg døjet lidt med hælen, men for første gang siden kampen mod Vendsyssel, mærkede jeg ikke noget til det under opvarmningen. 

I første halvleg glider jeg dog lidt i hælen, da jeg bliver skubbet ude på ydersiden og kan straks mærke smerter i hælen. Her efter kampen ved jeg endnu ikke præcis, hvad der er galt med den, men det gør i hvert fald rigtig ondt. 

Den hårde sæsonstart bliver fulgt op af nogle spændende kampe mod tre af ligaens bedre hold, og især den kommende udebanekamp mod Lyngby HK bliver der fokuseret på. 

Vi får hård modstand de næste kampe mod dygtige hold som Lyngby HK, SønderjyskE og Ajax København. Lyngby har haft mange udskiftninger, men er en traditionsrig klub, der altid har spillet med i toppen og har fighterhjertet på rette sted. Det er samtidig et rigtig svært sted at spille, så vi er nødt til at fokusere på os selv, og finde tilbage på et spor vi kan køre videre fra. Derudover skal vi finde glæden ved håndbolden igen og få udviklet noget hår på brystet mod tre hårde modstandere. 

Efter forhåbentlig en sejr i Lyngby, så ser Michelle Gandrup frem til at spille to kampe i træk foran et hjemmepublikum, der indtil videre har begejstret hende. 

Jeg synes altid, det er rart at spille på hjemmebane her i Horsens. Der er en god stemning og atmosfære, og det er os spilleres pligt at takke for den opbakning gennem vores spil på banen. Det gør vi desværre ikke i øjeblikket, og det kan vi ikke undskylde nok for. Men jeg håber folk bliver ved med at bakke op om os, da det er en rigtig god hjemmebane, som vi er stolte af.