Underholdende og spændende kamp gav et meget vigtigt point

Horsens HK og DHG Odense delte pointene mellem sig i en spændende kamp der vekslede frem og tilbage, og hvor begge holds keepere havde stor indflydelse på at begge hold kun fik scoret 21 mål.
21-21 ender kampen efter at DHG Odense gik til pause med en føring på 7-10.

DHG Odense gik frem og dækkede offensivt fra starten af hvilket stressede HH spillerne en del, så de lavede tekniske fejl eller blev uskarpe i deres afslutninger eller slet ikke formåede at gå mod målet.
I denne periode stod vores keeper Frederikke Rasmussen igen på højt niveau og holdt de gule inde i kampen.
Midt i halvlegen er HH foran 7-5, men de sidste ca. 8 min får HH slet ikke scoret og i den periode lykkes det DHG at score hele 5 gange og de kan gå til pause med en føring på 7-10.
DHG keeperen Camilla Lauritzen var hele kampen stærkt spillende men især i den periode gjorde hun det svært for HH spillerne.
2. halvleg kommer hh spillerne godt ud til og får hurtigt kontakt med DHG og kommer foran med 13 -12.
Indtil der mangler 6 min. følges holdene ad og skiftes til at tage føring med et enkelt mål.
DHG kommer foran med 18-20, men en timeout fra HH lejren bringer HH tilbage på 20-20 og da HH brænder hele 2 straffekast bringer DHG sig i front med 20-21 inden HH får reduceret ved Märta Hedenquist og det hele ender 21-21, da DHG ikke formår at bryde gennem HH forsvaret de sidste 30 sekunder.

HH’s 21 mål blev sat ind af :
Sofie Fynbo Larsen 5
Pernille Lauritsen 5 (3)
Janne Brandt Andersen 3
Mette Brandt Nielsen 3
Viktorija Murgovska 2
Cecilie Bekker 2
Märta Hedenquist 1

Det var en flot og underholdende kamp de 270 tilskuere var vidne til, en kamp med højt niveau af begge hold ind imellem. DHG keeperen Camilla Lauritzen holdt et højt niveau sammen med streg spillere Maria Borg der blev sit holds topscore, hun var særdeles træfsikker på de bolde medspillerne lagde ind i handsken på hende.
Hos HH var det specielt keeper Frederikke Rasmussen der holdt fanen højt, men også Neda Jurisic der ikke har flottet sig med så meget spilletid på det seneste, kom ind fra bænken og formåede at gå direkte og udfordrende mod målet, hvilket gav plads til andre, da DHG blev nødt til at være ekstra opmærksomme på hende. Det er flot at komme ind og være så uimponeret og gribe sin chance.
I forsvaret var Märta Hedenquist også en spiller der bandt holdet godt sammen.

Næste kamp er på lørdag den 25. februar mod bundproppen Aalborg HK. Det er en kamp hvor jeg helt klart forventer en sikker sejr, så vi kan bevare vores plads i rækken på den gode side af stregen.
Med et ene point i weekenden indtager vi 7. pladsen og med flere sejren er der også mulighed for at avancere yderligere.
Tak for den fantastiske opbakning, det giver en god stemning og betyder meget for spillerne at mærke mange tilskuere og en voksende support gruppe være med i kampene.
Vi har lige to ude kampe mod Aalborg HK og Bjerringbro FH inden vi igen ses i Forum Horsens H2, fredag den 10. marts i et lille lokalopgør mod Fredericia HK.
boesen