Uafgjort i topkamp


22-22 efter føring på 9-6 ved pausen.
En fantastisk håndbold kamp med et vigtigt point på kontoen til 
"De gule" der i princippet er 3 point værd, da HH nu er bedre end AGF indbyrdes og er 2 point foran AGF i den aktuelle stilling.

Det var en 2. div. kamp på et højt niveau og med tænding og høj intensitet kampen igennem. Der er ikke mange kampe i 2. div. der kommer op på dette niveau.
En kamp som vi fører det meste af tiden med 1-4 mål men grundet flere omstændigheder bliver de sidste minutter en rodet affære hvor både berettigede og uberettigede udvisninger til begge hold giver en vild og rodet afslutning.
I første halvleg kommer AGF som lyn og torden men der bevarer vi roen og er faktisk foran med 1-5. AGF kommer tilbage men vi formår at holde AGF nede på 6 scoringer i de første 30 min. hvilket er mere end godkendt, og på et tidspunkt er vi endda 2 spillere i undertal.
I 2 halvleg bevarer vi føringen det meste af tiden, men AGF får nu lov til at score flere mål og der er igen flere undertals situationer der koster på måltavlen.

De 22 mål blev sat ind af :
Kathrine Daugaard 4
Christina Kristensen 4 (2)
Nanna Daugaard 3
Ana Janicic 3
Thilde Boesen 2
Neda Jurisic 2
Viktorija Murgovska 2
Mette Østergaard 1
Pernille Lauritsen 1

Der venter nu nogle drabelige opgør i turneringen hvor først Odder tager imod AGF den 28. februar og dernæst tager de gule en tur til Odder den 6 marts.
Inden kampen mod Odder tager vi hjemme i egen hule imod IF Stjernen den 28. februar.

Der var utrolig mange HH tilskuere der havde taget turen til Århus. Tusinde tak til jer der er med til at skabe en god stemning og opbakning til spillerne.