Tilfredshed efter sejr mod naboerne fra Skanderborg


Pointene er begyndt at se de gule pigers vej, og søndag vandt pigerne en vigtig sejr over naboerne fra Skanderborg. Derfor var det også en tilfreds Jan Laugesen, der efter kampen vurderede holdets indsats.

Jeg synes, det er rigtig fint, at vi får lavet 27 mål, for det har været et delmål for os at komme over vores snit på 20 mål, som vi havde før jul, og det kom vi jo så rigeligt i dag, så det var en fornøjelse at se. I løbet af kampen var stillingen tæt, og vi var under stort pres, men her synes jeg, at mange spillere bød ind i dag. Marte kommer bl.a. ind og tager et vigtigt straffekast, Pernille får lavet et vigtigt mål og det samme gør Lisette, og det er derfor, vi kan vinde 27-22 i dag. 

Efter Jans tiltrædelse i januar er der kommet flere point på kontoen end før, og han ser da også HH som en klub, der er i væsentlig fremgang. 

Nu har vi vundet 2 kampe i Forum, og det giver jo et løfte om, at HH er en rigtig god klub. Der har været mange tilskuere i hallen, og de har givet god opbakning og været med til at skabe en god stemning og kulisse. Vi har haft en positive indgang til tingene og har haft fokus på videreudvikling af HH. Nu er pointene så kommet, og det giver bare ekstra energi til alle, der arbejder omkring holdet.

I kampen om overlevelse i 1. division er det talen; én kamp af gangen, der gælder for holdet. Samtidig skal der arbejdes ud fra samme tankegang som hidtil, fortæller trænerduoens rutinerede mentor. 

De to point giver moral og motivation til at arbejde stenhårdt videre til næste kamp, og det er den, vi nu skal have fokus på. Vi skal kigge på, hvordan Ringsted spiller, samtidig med at vi fortsat udvikler vores eget spillekoncept, som jeg synes, vi er godt i gang med. Overordnet skal vi arbejde videre med tankegangen om, at HH er en eliteklub. Vi har det mindset, at vi er et 1. divisionshold, og det er det vi præger spillerne med hver eneste gang, vi træner. Så må vi efter sæsonen se, om vi har gjort nok til at forblive i 1. division.