Sikker sejr over VSH

 

Sikker sejr på 30-22, trods svær start.

I den vigtige hjemmekamp mod Virum lørdag eftermiddag, vandt de gule piger i sikker stil, selv om de første små 20 min. bød på et hav af brændte chancer og mange tekniske fejl så stillingen lød kun på 8-6, inden HH trak fra i de sidste 10 min. og kunne gå til pause med en føring på 7 mål og stillingen 15-8.
At Virum ikke fik udnyttet de mange fejl fra HH's side de første 20 min. skyldes i høj grad forsvaret, som var i høj høj klasse hele kampen igennem, hvor det blev lukket godt af eller vi simpelhen tvang Virum til at begå mange tekniske fejl.
Det var en fornøjelse at se hvordan forsvaret i hele bredden, fra fløj til fløj stod sammen og bakkede hinanden op, og formåede at holde Virums Nikoline Brøns, der normalt er god for en del mål, helt væk fra scoringer og kun havde lidt problemer med deres stærke streg Simone Monsrud Pedersen, der fik den i kassen hele 6 gange.

Efter pausen gik der igen lidt tid inden vi kom op i niveau, så de første 10 min. reducerede Virum vores forspring til 4 mål inden vi igen fik fat i spillet og langsomt gennem halvlegen øgede føringen til de 8 mål vi vinder kampen med.
Ud over forsvaret stod rigtig godt må vi sige at dagens HH'er Sofie Fynbo Larsen spillede en flot kamp der blev kronet med 9 mål, men også Pernille Lauritsen der modtog spillernes fidus også var rigtig stærkt spillende.

Vores 30 mål blev sat ind af :
Sofie Fynbo Larsen 9
Pernille Lauritsen 6
Janne Brandt Andersen 4
Märta Hedenquist 3
Kathrine Daugaard 3
Viktorija Murgovska 2
Thilde Boesen 1
Neda Jurisic 1
Iben Due Kristensen 1

Næste kamp er lørdag den 14. januar i Ringsted, mod TMS, og det er endnu en vigtig kamp at vinde for at holde sig i midterfeltet.
Til denne kamp er også vores nye spillere der er kommet til her i julepausen og spille berettiget efter deres 30 dages karantæne fra sidste kamp hos deres tidligere klub.

Tak til de ca. 200 tilskuere der var mødt frem i går, det er dejligt for spillere og klub med den store opbakning.
Tak til MJ Foto for mange billeder og videoer.
Forsat god weekend
boesen