Sæson præmiere


Torsdag den 1. oktober er der sæson præmiere for de gule piger fra HH. Hjemme i H2 i Forum tager vi imod TPI-Odense kl. 20.00.

Det er altid spændende når man starter op på en ny sæson og i år bliver det spændende at se om vores gode resultater i træningskampene kan overføres til turneringen.
Vi har i træningskampene spillet uafgjort mod 1.div. holdet fra Fredericia med en del tidligere Horsens spillere på holdet.
På træningslejren i Holland vandt vi 2 og tabte en mod hold fra den hollandske liga og i den sidste træningskamp slog vi 2. div. holdet fra Skovbakken der i turneringen stiller op i pulje 1.

En af vores nye målmænd, Nicoline M Andersen hjalp til på 3 div. holdet i søndags da Anja F Nielsen var forhindret og hende har vi så lånt til kampen så hun kan støtte op om Tesho Farhad kaldet "Tess" i hendes debut for HH.
Der er også debut til Viktorija Murgovska og Ana Janicic og ellers er det spillere der også i sidste sæson repræsenterede HH enten på senior eller U18 niveau.

Til kampen har Cheftræner Rasmus Vandbæk og Assistenttræner Jan Laugesen udtaget følgende trup :

3. Viktorija Murgovska
4. Caroline Ladefoged
5. Maiken Kruse
7. Neda Jurisic
9. Kathrine Daugaard
10. Thilde Boesen
12. Tesho Farhad
19. Ana Janicic
20. Mette Østergaard
22. Anja Frikke Nielsen
26. Maya Laursen
28. Nanna Daugaard

Målsætningen ligger vi ikke skjul på, det er hurtig tilbagevenden til 1. div. og dermed går vi ben hårdt efter de 2 point. 

Kom og hjælp pigerne til sejr. Det betyder bare så meget når I bakker op om holdet

Vi ses
Boesen