Sådan Gule !

VSH-2002-HH 23-29 (11-13)

En fantastisk start på sæsonen i 1. div., som blev skabt af en fantastisk hold præstation både på og udenfor stregerne.
Hele truppen bidrog med fight og gejst.
Der var dog også et par spillere der virkelig stemplede ind i divisionen.
Nanna Daugaard spillede især en god 2. halvleg og her må vi også sige at vores unge keeper Frederikke Rasmussen var med til at afgøre kampen i de sidste 15 min med flere dobbelt redninger.
De blev dog overstrålet af holdets yngste spiller der kom ind fra bænken og blev topscorer med 7 kasser og tæt på 100% udnyttelse af hendes afslutninger.
Det er imponerende af så ung en spiller, der udover at lave mål også bidrager med et særdeles velovervejet spil.
I spillernes interne kåring var det også Laura der løb med titlen 
"Bedste Gule"

Vi havde også 5 HH debutanter på banen.
Tillykke og velkommen til Maria Højgård Klausen, Iben Due Kristensen, Märta Hedenquist, Janne Brandt Andersen og Frederikke M Rasmussen.

Vi var godt forberedte på måden Virum ville angribe kampen på og vi stod rigtig godt og kompakt i forsvaret, og fik lukket godt af for deres gennembruds spil.
Det meste af første halvleg var vi mest i teten med et mål eller to og vi går til pause med en 2 måls føring.2 halvleg starter på samme vis, og hver gang muligheden byder sig for at stikke lidt mere af, får VSH reduceret istedet og kommer midt i halvlegen på lige. 

Vi bliver i den periode ramt af dobbelt udvisninger, men det får holdet også løst og fightet sig positivt ud af.
I de sidste ca. 12 min. begynder vi at trække fra, VSH er slidte og vi når helt op på en føring på 8 mål.

En fantastik præstation ender med en sejr på 6 mål 23-29.

En kæmpe forløsning for holdet der nu skal hjem og arbejde videre så vi er klar til at møde Ringsted hjemme på lørdag den 24. september i Forum Horsens H2.
Hvis vi skal blive lidt i den mere humoristiske afdeling, ja så er det jo et top opgør der venter hvor rækkens nr. 1 og 2 tørner sammen :), boesen