Mette Brandt Nielsen

 

Endnu en spiller har træner Henrik Okkerstrøm haft kontakt til i jule pausen og efter et par prøvetrænger er HH og Mette blevet enige om at Mette tørner ud for De gule piger fra HH-Elite.

Mette er en ung talentfuld spiller, der endnu kun er U18 spiller, men som hun selv fortæller er hun blevet lokket til senior håndbold i HH pga. udfordringer på tempo og fysik samt det gode træningsmiljø.
Mette er også en del af U19 landsholdet, så der er virkelig brug for hun holder sig skarp og i udvikling, så hun forsat kan være en del af de danske ungdoms landshold.

Mette startede med håndbold i Svendborg HK, og da hun var færdig i folkeskolen gik turen til Idræts efterskolen i Ikast, hvor hun først var en del af U16 liga holdet i Ikast, inden hun skiftede til College og FCM Håndbold som U18 spiller.
Mette læser på HHX og bor på college i Ikast og vil fremover tage turen til Horsens for at træne håndbold.

Mette udfolder sig som bagspiller, både som playmaker og back, er teknisk dygtig, rigtig god i mand-mand duellerne og har et godt overblik med en god håndboldforståelse.
Det bliver spændende at få Mette i den gule trøje og vi er ikke i tvivl om, at selv om det er en ung spiller der stadig har meget at lærer, så tror vi på at hun allerede nu kan bidrage med hendes evner til holdet.
Velkommen til HH, vi glæder os til at samarbejde med dig Mette.
boesen