Kolding IF - Horsens HK

 

I Santander cuppens 4. runde var HH en tur i Kolding.
Truppen til pokalkampen bestod af spillere fra 3. div. holdet og en del af de spillere fra 1. div. holdet der trængte til flere minutter i benene.
3. Viktorija Murgovska
7. Neda Juisic
8. Isabella Bonde
9. Franciska Rasmussen
10. Thilde Boesen
11. Janne Granow
14. Freja Sander
18. Maria H Klausen
27. Lisa Beicker
28. Nanna Daugaard

HH lagde rigtig godt ud, hvor især Janne Granow fik en flot start på kampen, men KIF åd sig stille og roligt ind på HH, der blev trukket helt ned i tempo af Kolding holdet og ved pausen var vi bag ud med 15-12.
Efter pausen kom vi lidt mere i tempo og Thilde Boesen der spillede en flot kamp, fik forsvaret dirigeret på plads så der blev lukket godt af samtidig med at især Viktorija Murgovska fra Playmaker og venstre back positionerne fik sat nogle mål i kassen.
I den afgørende fase viste Isabella Bonde koldblodighed og satte en vigtig scoring ind på straffekast og pludselig havde vi kontakt med KIF igen og havde endda mulighed for at afgøre kampen, som ender 25-25 og vi må ud i omkamp på 2x5 min.
Her var HH suveræne og topscorer Maria Klausen fik smidt en flot stribe af mål i kassen og kampen ender med en HH sejr på 32-28.

Kampens 32 HH mål :
Maria H Klausen 10
Viktorija Murgovska 9
Thilde Boesen 5
Nanna Daugaard 3
Neda Jurisic 2
Isabella Bonde 1 (1)
Franciska Rasmussen 1
Freja Sander 1

Generelt var det en fin hold præstation hvor alle bød ind og havde betydning for at det til sidst lykkes at hive sejren hjem og dermed videre adgang til 5 runde i Santander cup, hvor lodtrækning senere vil vise hvem vi der skal op imod.

Næste kamp for de gule er på lørdag kl. 15.00, hvor vi i H2 i Forum Horsens tager i mod Virum Sorgenfri Håndbold (VSH 2001)
boesen